Verzekeren van uw huisdier

Vindt u het een geruststelling te weten dat wanneer u naar de dokter of het ziekenhuis moet, uw zorgverzekeraar de rekening betaalt? Het is al enige tijd mogelijk om ook voor uw huisdier een ziektekostenverzekering af te sluiten. Voor een maandelijks betaalbare premie kunt u tot duizenden euro’s aan ziektekosten voor uw huisdier besparen.

Hoe werkt een huisdierverzekering?

U kunt kiezen uit een basispakket of een zorgpakket met een meer uitgebreide vergoeding. Daarnaast zijn er nog aanvullende verzekeringen voor bijvoorbeeld een castratie of sterilisatie. Welk pakket het beste bij u past, hangt van meerdere factoren af, zoals de leeftijd en type huisdier, en vooral van uw persoonlijke wensen.

Welke verzekeraar kiest u?

Er zijn verschillende verzekeraars die een dierziektekostenverzekering aanbieden. Het is verstandig om de polisvoorwaarden te vergelijken, zodat u een goede keuze kunt maken.

Voor het maken van een afspraak voor een gezondheidscontrole of vragen kunt u ons bellen. Voor specifieke informatie over de zorgpakketten en vergoedingen verwijzen we u naar de klantenservice of de website van de zorgverzekeraars.