Kristel Horst – Paraveterinair

Mijn naam is Kristel Horst en sinds augustus 2022 maak ik deel uit van het team. Samen met mijn vriend, hond en kat hebben wij Amsterdam verlaten voor het prachtige Baarn. Elke dag geniet ik volop van ons nostalgische straatje, de natuur en bovenal de vriendelijkheid van de inwoners.

Ik ben geboren en getogen in Oldenzaal. Na mijn studie toerisme te hebben afgerond heb ik her en der in Europa voor o.a. een timesharing- en vastgoed bedrijven gewerkt. Daarnaast ben ik altijd vrijwilligerswerk in dierenasiels blijven doen: daar ging mijn passie echt naar uit. Juist omdat ik een vaste vrijwilliger was, mocht ik vaak assisteren bij medische handelingen, waardoor het balletje richting paraveterinair is gaan rollen. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik de studie Paraveterinair bij Aeres Barneveld gaan volgen.
Als paraveterinair sta je geen minuut stil; het ene moment assisteer je in de Operatiekamer, het andere moment ben je werkzaam aan de balie. Juist de afwisseling in deze bruisende praktijk, de fijne collega’s en het werken met dieren zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.