Dierenkliniek Bunnik

Topzorg voor uw huisdier, dat krijgt u bij ons!

Sinds 1 januari 2016 heeft Dierenkliniek Bunnik nieuwe dierenartsen. Guy Lamberti heeft zijn geliefde praktijk overgedragen aan ons: Lennart en Susanne van der Jagt, allebei dierenarts.

In 2010 zijn we begonnen met onze eigen praktijk, Dierenkliniek Zeist, waar wij inmiddels werken met vijf dierenartsen. Nu is Dierenkliniek Bunnik daar bij gekomen. In Bunnik krijgt u meestal te maken met Saskia Koning, een ervaren dierenarts binnen ons team. Zij is, samen met assistente Danielle van Ee uw eerste aanspreekpunt.

Natuurlijk kunt u bij Dierenkliniek Bunnik terecht voor alle eerstelijnsbehandelingen, zoals vaccinaties, castraties of een zeer pootje. Maar ook voor complexe problemen hebben we de expertise en de behandelmogelijkheden in huis. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld bloedanalyses, echografie, endoscopie en kijkbuisoperaties. In alle gevallen worden van tevoren met u de mogelijkheden en alle aspecten daarvan besproken. Samen met u willen wij zorgen voor een optimale gezondheid van uw huisdieren. Daarvoor zetten wij in de beide dierenklinieken alles op alles.

Hoewel Saskia de meeste consulten en behandelingen in Bunnik voor haar rekening neemt, staan wij zelf en onze andere dierenartsen klaar om haar zo nodig bij te springen, ook buiten de dagelijkse openingstijden. Wij hebben namelijk zelf een spoedservice, zodat u altijd te woord gestaan en geholpen wordt door iemand van ons eigen team. Wanneer u zich zorgen maakt over uw huisdier, noemen wij dat spoed, dus niet alleen de situatie dat uw dier in levensgevaar is of veel pijn heeft.

Op 9 januari van 14.00 tot 17.00 uur is er een Open Dag in Dierenkliniek Bunnik voor klanten, buren en andere belangstellenden. Guy Lamberti is daar vanaf 15.30 uur aanwezig, zodat u persoonlijk afscheid van hem kunt nemen. Wij verheugen ons erop met u kennis te maken en Saskia aan u voor te stellen. Ook kinderen zijn welkom en – uiteraard – uw huisdieren. Want het draait tenslotte om hen.

Met vriendelijke groet,
Lennart en Susanne van der Jagt

Saskia Koning-Tops

dierenartsen